A gyártó egykori vezetője szerint a OnePlus 11 gyönyörű, de nincs valós identitása

0

Carl Pei a OnePlus egykori alapítója, a Nothing jelenlegi első embere nemrégiben elmondta a véleményét a korábbi cége legújabb prémium okostelefonjáról, a 11-es számú zászlóshajóról. Az egykori vezető szerint a készülék gyönyörű, és megvannak a határozott erényei, de híján van a valódi identitásnak.

Carl Pei lényegében készített egy videót, amiben kielemzi, melyek a OnePlus 11 legnagyobb erényei, de egyben a hibáira is rámutat. Hosszasan méltatja a készülék dizájnját, olyan apróságokra hívva fel a figyelmet, amelyek felett az átlagos felhasználó talán észrevétlenül átsiklik.

Dicséri a kameramodul finom textúráit, és hogy az okostelefon szélei vékonyabbnak látszanak, mint amilyenek a valóságban. Mondjuk már a külalak kapcsán is megfogalmaz némi kritikát, nem tetszik neki a gombok elhelyezése, de összességében elégedett azzal, ahogyan a OnePlus 11 kívülről fest.

A szoftverrel viszont egyáltalán nincs kibékülve, ez az első alkalom állítása szerint, hogy Oxygen OS rendszert használ, mióta megtörtént a váltás a Color OS kódjára. Nem egészen érti, hogy egykori kollégái miért variálnak valamivel, ami anno jól bevált, és azt sem, miért kell trükközni egy jól felépített koncepcióval. Végül Carl Pei rámutat arra, hogy szerinte az okostelefonnak egyszerűen nincs valódi identitása, arculata.

Külsejét tekintve sincs meg az márkakoherencia, amit ő egy mobilban keres, de szerinte a szoftver sem olyan kifinomult, mint amilyennek ő szeretné, akkor sem, ha az rendelkezik néhány valóban hasznos funkcióval. Érdemes megnézni a nagyjából 12 perces videót, mert egészen korrektül, látszólag elfogultság nélkül nyilatkozik a készülékről. Angol nyelvtudás ezúttal igencsak ajánlott!

Forrás: Nothing

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid