Gyönyörű koncepcióképeken a Xiaomi elektromos autója

0

A Xiaomi vezetője még márciusban jelentette be, hogy belefognak az elektromos autók fejlesztésébe és gyártásába, és hatalmas erőforrásokat fordítanak erre a célra. Nemrég be is jegyezték az új vállalatot, ami majd ezzel foglalkozik, és most készült egy érdekes, nem hivatalos koncepció arról, hogy milyen lehet a Xiaomi első elektromos autója.

Szeptember 1-jén jegyezték be a Xiaomi EV Company Limited nevű leányvállalatot, ami átszámolva nagyjából 1,5 milliárd dollár alaptőkével indul, de az elkövetkezendő 10 évben összesen 10 milliárd dollárt szándékoznak elektromos autók fejlesztésére költeni.

Egy ideig még eltarthat, mire elkészül a Xiaomi első elektromos autója, és konkrét híreink még nincsenek ezzel kapcsolatban, ugyanakkor a gyártó közösségi fórumának egyik aktív tagja nemrég közzétett néhány gyönyörű koncepcióképet, amikre mindenképpen érdemes néhány pillantást vetni.

Ezek tehát egyelőre még nem hivatalos képek, de nem kizárt, hogy valami hasonló lesz a Xiaomi elektromos autója. Neked bejönne ez a dizájn?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid