Hajlítható gamer mobilon dolgozik a Sharp

0

Arról már korábban is írtunk, hogy a többek között kijelzőkkel, televíziókkal, és más hasonló termékekkel foglalkozó, és igencsak nagy névnek számító Sharp fontolgatja valamilyen hajlítható okostelefon gyártását. A legújabb értesülések szerint olyan eszköz is lehet a tarsolyukban, ami a gamer és a flexibilis telefonok előnyeit kovácsolná egybe.

A LetsGoDigital csapata megint addig keresgélt a szabadalmak világában, hogy talált számunkra néhány érdekes ábrát, amelyen a Sharp egyik koncepciója látható, mégpedig egy olyan mobillal a főszerepben, ami a játékélményt emelné új szintre a különleges képernyő segítségével.

Amint itt látható, a telefon két szélén lévő rész arra lenne használható, hogy irányítási felületet szolgáltasson, miközben a kijelző többi részét maga a játék töltené ki. Ezek az oldalsó részek valamilyen módon reagálnának, visszajeleznének az érintésre, fokozva az élményt.

A hajlítható gamer ötlete telefon nem igazán lep meg minket, hiszen állítólag a Samsung mérnökei is törpölnek valami ilyesmin. Ki tudja, mit fog kihozni ebből az ötletből a japán Sharp, ami egyébként valamikor 2017-ben védette le a készülékhez tartozó szabadalmakat. Ugyanakkor ez csupán egy koncepció, egy ötlet, ami lehet, hogy sohasem jut el a felhasználók kezébe, és végül egy céges irattár fiókjában örökre elnyeli a feledés.

Forrás: LetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid