Durva kihívót kap a Huawei P30 Pro még ebben a hónapban

0

A kínai Oppo kiküldte a meghívókat egy sajtórendezvényre, amelyet április 24-én tartanak, mégpedig Zürich városában. Az apropó nem más, mint a Oppo Reno, ami a 10x-es zoomra képes periszkópos kamerájával a Huawei P30 Pro egyik legnagyobb kihívója lehet.

Ebből a készülékből várhatóan nem csupán egyetlen kiadás lesz, de a svájci bemutatón a már régóta pletykált csúcskategóriás hardverrel, valamint 10x-es zoommal rendelkező okostelefont fogják leleplezni. A mobil neve a szóbeszéd szerint Oppo Reno 10x Zoom lesz, és megkapja azt a különleges periszkópos kamerát, amelyet februárban mutatott be a gyártó az idei MWC kiállításon.

Persze a többi kamera sem lesz gyenge, a fő szenzor egy 48 MP-es, f/1.8-as egység lehet, amihez tartozik majd egy ultraszéles látószögű egység, egy ToF érzékelő, és a már említett periszkópos megoldás. Az előlapra pedig nem kerül gyakorlatilag semmi a kijelzőn kívül. A szelfizésre szánt 16 MP-es érzékelő a készülék tetején bukkan majd elő szükség esetén egy nem mindennapi megoldás révén.

Az Oppo Reno 10x Zoom belsejében 2019 egyik legerősebb processzora fog dolgozni a Qualcomm Snapdragon 855 képében. A rendszermemória 6 vagy 8 GB lehet, belső tárhelyből pedig 128 és 256 GB-os opciókat egész biztosan kapunk.

A további várható jellemzők között szerepel egy 6,6 colos Full HD+ képernyő szenzorsziget nélküli kialakítással, valamint egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor 50W teljesítményű gyorstöltéssel. A telefonból lesz egy 5G modemmel rendelkező változat, illetve az eddigiek alapján számítunk egy olcsóbb kiadásra is, nyilván valamelyest gyengített hardverrel, kevesebb kamerával, no meg persze mérsékeltebb árcédulával.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid