Hivatalosan is megszűnt a Samsung Galaxy J széria

0

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy a Galaxy J szériát teljes mértékben elkaszálták, és a Galaxy A család megfizethetőbb tagjai veszik át a helyét.

A Samsung malajziai kirendeltsége által közzétett videó nem csupán ezt a hírt közli, de egyben igyekszik reklámozni a Galaxy A30, valamint A50 készülékeket, ezek mindegyike már kapható egy ideje az ázsiai országban. A vállalat szlogenje szerint ezek a telefonok középkategóriás jellemzőket és kitartó akkumulátort kombinálnak, miközben az áruk megfizethető marad.

Az új, 2019-es A sorozat tagjai duál és tripla kamerát kaptak, egyedül a Galaxy A10 a kivétel az egyetlen 13 megapixeles hátlapi kamerájával.

Négy készüléknek ultraszéles látószögű kamerája van (A30, A40, A50 és A70), ami szintén nem utolsó szempont, és akad még egy nagyon klassz tulajdonság, amire a Samsung videója felhívja a figyelmet. Ez pedig nem más, mint a mobilok Super AMOLED képernyője, ami azelőtt inkább a drágább Galaxy modellek jellemzője volt, habár a rendkívül olcsó Galaxy A10 most is kivétel.

Bár az idei Galaxy A széria java már bemutatásra került, a rajongók még várják az elmúlt időben sok reflektorfényt kapó Galaxy A90-et, ami végül lehet, hogy A80 néven kerül majd forgalomba a korábbi hírekkel ellentétben. A telefon egyébként állítólag nem mindennapi kamerát fog kapni, ami egyszerre lesz csúsztatható és forgatható. A Samsung holnap tart egy Galaxy eseményt, amin a nagyérdemű is megismerkedhet a különleges készülékkel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid