Így nézhet ki a Google Pixel Watch okosóra

0

Nem ez az első alkalom, hogy pletykálnak a Google állítólagos okosórájáról, viszont eddig nagyon kevés kézzelfogható információt lehetett hallani a készüléket illetően. Hosszú évek után bizonyos napvilágra került szabadalmak buktatták le a Google Pixel Watch-ot, vagyis jobban mondva annak formatervét. Lássuk, miként festhet a keresőóriás okosórája, feltéve, ha tényleg lesz belőle valami.

A szabadalomhoz csatolt ábrák szerint az óra kerek kialakítású lehet, és mint az látható, a Google kidolgozott egy különleges zárómechanizmust a szíjakhoz, amelynek segítségével könnyedén, egyetlen gombnyomással cserélni lehetne azokat.

Ameddig gyönyörködtök az itt megtekinthető koncepcióban, szükséges közölni néhány rossz hírt is. Az egyik az, hogy nagyon régóta hallunk erről a termékről, ami messze nem igényel annyi fejlesztést, mint mondjuk egy hajlítható mobil, szóval már könnyedén piacra dobhatták volna, ha nagyon akarják.

A másik, ha mégis lesz ebből az órából valami, még nem bizonyos, hogy így fog kinézni, vagy hogy ez a szabadalom bármilyen módon megvalósításra kerül. Mindenesetre sokan vevők lennének egy Google Pixel Watch-ra, és talán mégis itt van a bemutató a nyakunkon. Nektek kellene egy ilyen készülék?

Egyébként ha nem akarsz várni, akkor érdemes megnézni a Ticwatch C2-t, ami nemrég Magyarországon is megjelent, és sokak szerint simán elmenne egy Pixel okosórának is a prémium külseje és a friss Google Wear OS rendszere miatt.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid