Hamarabb érkezhet a következő OnePlus zászlóshajó

0

A legfrissebb értesülések szerint a következő OnePlus zászlóshajó a vártnál hamarabb debütálhat, mégpedig Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel a belsejében.

Nem olyan régen jelent meg a OnePlus 10T, amelynek meghajtásáért Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet felel. Az eddigi értesülések alapján jó darabig nem volt érdemes számítani új zászlóshajóra a kínai gyártótól. Most viszont a megbízható ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station azt állítja, hogy a színfalak mögött készül egy Snapdragon 8 Gen 2 chippel felvértezett, felsőkategóriás OnePlus okostelefon.

Az állítólagos készülék valamikor az év vége előtt mutatkozhat be – állítja a tippmester. A Qualcomm idén november közepén tartja az éves Snapdragon Summit rendezvényt, elvileg ezen az eseményen fog debütálni a Gen 2 chipset is. A Xiaomi minden bizonnyal most is az elsők között fogja piacra dobni az új csúcskategóriás Qualcomm chippel szerelt okostelefonját, talán még ugyanabban a hónapban.

Ám ha igazak ezek az új értesülések, akkor a OnePlus is az elsők között lesz, bár ez a bizonyos év vége előtti debütálás valószínűleg decemberi premiert jelent. Digital Chat Station jelentése lényegében megcáfolja az összes korábbi szóbeszédet, amelyek azt állították, hogy a OnePlus idén már nem ad ki felsőkategóriás készüléket. Nyilván sok múlik a bejelentés és az értékesítés időzítésén is, hiszen ha emlékeztek, a OnePlus 10 Pro is januárban jelent meg a kínai piacon, így a OnePlus 11 sem biztos, hogy még az idén kapható lesz. Egyelőre többet nem tudni a következő OnePlus zászlóshajóról, de ha a gyártónál tényleg időzítenek egy idei bemutatót, akkor a madarak hamarosan elkezdenek csiripelni a várható jellemzőkről és egyéb tudnivalókról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid