Hamarosan Android 6.0-ra frissül az LG G3

0

Valamikor november közepén tűnt fel egy jelentés, amely azt állította, hogy decemberben az LG G3 is megkapja majd az Android 6.0-t. A szoftver nemrég átment az előzetes tesztelési fázison, és a dél-koreai vállalat hozzáférhetővé tette a forráskódot. 

A korábbi jelentés alapján a szoftvert a hónap közepére vártuk, és ennek megfelelően most meg is érkezett. Félreértés ne essék, maga a frissítés még nem érhető el a nagyközönség számára, viszont érdemes lesz figyelni a lengyel jelentéseket, hiszen az LG előszeretettel teszteli náluk az új szoftvereit.

g3 marshmellow

Hogy a hazai készülékek pontosan mikor kezdenek frissülni, azt még nem tudni, de valószínűleg már nem kell sokat várni. Mindez egyébként a nemzetközi D855-ös modellre vonatkozik, a többi változat később frissülhet, és a szolgáltatófüggő modelleknél is várható kisebb-nagyobb késés.

Az LG G4 már megkapta az új rendszert pár hete, egy 1.55 GB-os adatpakk formájában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid