Hamarosan befuthat a OnePlus 10T 5G, a vállalat legerősebb 2022-es csúcsmobilja

0

Korábban már többször beszámoltunk egy lehetséges OnePlus 10 Ultra modellről, de a legfrissebb hírek szerint mégsem lesz ilyen készülék. Helyette egy másik mobil léphet a világot jelentő deszkákra, mégpedig egy “T” utótaggal rendelkező variáns, ami már csak azért is érdekes, mert ezeket a készülékeket 2020-ban parkolópályára tette a gyártó.

Max Jambor abszolút a megbízható szivárogtatók közé tartozik, ő úgy tudja, hogy nem lesz Ultra modell, helyette egy OnePlus 10T 5G nevű készülék jelenhet meg valamikor a közeljövőben. A T-szériába tartozó okostelefonok, amelyek általában az adott év elején megjelent OnePlus zászlóshajók ráncfelvarrt változatai, rendre a második félévben szoktak volt debütálni. Tették ezt addig, amíg két évvel ezelőtt úgy nem határoztak, hogy a piac nem bír el ennyi prémium OnePlus mobilt. A brand döntése érthető volt, akkoriban egy kicsit keményebben dühöngött a járvány.

Jellemzők tekintetében egyelőre nem tudni, hogy mire számítsunk, de azért akad egy-két tippünk. Amennyiben megjelenik a OnePlus 10T 5G, szinte biztos, hogy a Snapdragon 8+ Gen 1 chipset végzi majd a számításokat benne. A másik nagy változtatás az akkumulátor töltési sebességében történhet, az eddigi 80 wattos metódust egy 150 wattos megoldás válthatja, amelyet a OnePlus 10R-rel ismerhettünk meg. Ha Jambor forrásai nem tévednek, és tényleg érkezik a OnePlus 10T 5G, akkor valószínűleg még fogunk róla hallani a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid