Hamarosan befuthat a Redmi Note 12S és a Note 12 Pro 4G is

0

A Redmi Note 12 sorozat tagjai egyre többen lesznek, nemrég bemutatták Európában a 4G-s és 5G-s alapmodellt, valamint egy Pro és egy Pro+ változatot, a Turbo kiadás pedig Kínában debütált. Ám ezzel a történetnek koránt sincs vége, hamarosan további két készülék csatlakozhat a klánhoz, ezeknek pedig már a jellemzőit is tudni lehet egy szivárogtatásnak köszönhetően.

Az egyik készülék a Redmi Note 12S névre fog hallgatni. Az okostelefon 6,43 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel lesz felszerelve, ami támogatni fogja a 90 Hz-es képfrissítési frekvenciát. A mobil lelke a MediaTek Helio G96 lesz, a chipset LTE modemmel bír, vagyis ez a készülék csak a 4G hálózatokra lesz képes csatlakozni.

Amennyiben hihetünk az előzetes értesüléseknek, a telefon hátoldalán 108 megapixeles elsődleges kamera foglal majd helyet, amely mellé betársul egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy nem részletezett extra modul is, talán valamilyen makró szenzoros megoldás.

A másik készülék a Redmi Note 12 Pro 4G lesz, szintén beszédes névvel a telekommunikációs kapcsolódási lehetőségeket illetően. Lényegében ez a már meglévő 12 Pro picit butított változata, de állítólag az olyan jellemzőkről, mint a 6,67 colos Full HD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED megjelenítő, nem kell majd lemondani.

Az okostelefon belsejében Snapdragon 732G lapkakészlet zakatolhat, a hátoldalon pedig egy szintén 108 megapixeles fő egység foglalhat helyet, újfent 8 megapixeles, ultraszéles látószögű, és valamilyen harmadik, segédkamerával kiegészítve.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor, milyen áron és mely régiókban tervezik piacra dobni ezeket az okostelefonokat, de valószínűleg fogunk még róluk hallani a nem túl távoli jövőben, talán hivatalos forrásokból is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid