Hamarosan debütál a OnePlus új szériája, az Ace

0

A OnePlus hamarosan új okostelefon-sorozattal lepi meg a vásárlóközönséget, a széria az Ace nevet fogja viselni. Ez ráadásul már nem holmi szóbeszéd, hanem annyira hivatalos, hogy a debütálás dátuma is nyilvánossá vált: az első készülék április 21-én érkezik.

A hamarosan debütáló Ace mobil igazából nem lesz teljesen új, mivel állítólag egy újra kiadott Realme GT Neo 3-ról van szó. Ha valakit ez esetleg meglep, eláruljuk, hogy a OnePlus, az Oppo, és az alá tartozó Realme ugyanannak a befektetési csoportnak a tulajdonában van. Más vélemények szerint az okostelefon az egy ideje már a pletykákban szereplő OnePlus 10R lesz, csak eltérő néven. Nehéz ezek között az értesülések között eligazodni, mindenesetre akármelyik forgatókönyv is valósul meg, nagy valószínűséggel egy felső-középkategóriás készülék lesz a hamarosan megjelenő OnePlus Ace.

Kis érdekesség, hogy az Oppo-nak volt korábban egy ilyen nevű sorozata, de már nagyon régen nem jelent meg semmi a név alatt, ki tudja, talán a OnePlus égisze alatt támad fel a termékcsalád.

A mobil, ha hihetünk az előzetes értesüléseknek, Dimensity 8100 lapkakészlettel, 6,7 colos AMOLED kijelzővel, 50 megapixeles elsődleges képrögzítővel, egy akár 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, illetve legalább 80 wattos gyorstöltéssel érkezik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid