Április végén érkezik a Poco F4 GT

0

A Xiaomi alá tartozó Poco hamarosan egy újabb okostelefonnal fog bennünket megörvendeztetni, egészen pontosan az F4 GT-vel, ami lényegében nem más, mint a Redmi K50 Gaming globális kiadása. A készülék április 26-án debütál, bemutatójára egy online rendezvény keretein belül kerítenek sort, a premier a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren is megtekinthető lesz.

A Poco F4 GT tehát a Redmi K50 Gaming lesz új néven, ezt az állítást most friss szintetikus teszteredmények is megerősítik. Az okostelefon egyik megjelenés előtti példányán valaki lefuttatta a Geekbench-et, a 21121210G modellszámú készülék belsejében a csúcskategóriát képviselő Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlet teljesít szolgálatot, így kétség sem férhet ahhoz, hogy mely készülékről van szó.

A próbára tett okostelefonban a prémium chipset mellett 12 GB RAM zakatolt, a futtatott operációs rendszer pedig Android 12 volt, feltételezhetően a kínai gyártó saját fejlesztésű felhasználói felületével, a MIUI 13-mal kiegészítve. A mobil az egymagos mérésekben 1235, a többmagos tesztek során pedig 3555 pontot szerzett a benchmark alkalmazásban, vagyis lényegében hozta a papírformát.

Egyelőre ennyit tudni, most már csak annyi teendőnk van, hogy kívárjuk, míg a Poco végre bejelenti a készüléket, az árát, illetve azokat a régiókat, ahol forgalomba kerül. Ha esetleg érdekelne, hogy specifikációk tekintetében mire lehet számítani a Poco F4 GT kapcsán, ajánljuk figyelmedbe ezeket a Redmi K50 Gaming-et bemutató korábbi írásainkat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid