Hamarosan érkezhet a titokzatos Nokia X

0

A HMD Global az MWC-n több készüléket is bemutatott, ám úgy tűnik, hogy nem lőtték el minden puskaporukat, mivel hamarosan egy újabb mobilt adnak ki. Szerencsére a név ellenére szó sincs notch-ról.

Néhány előzetest már állítólag el is lőttek róla Kínában, ahol is majd április 27-én prezentálják a titokzatos Nokia X-et. A reklámokban egy X formálódik ki, ám sok minden sajnos nem derül ki belőlük. A pletykák szerint több változat is megjelenik majd, és 4GB/64GB-os variáns is napvilágot láthat. Állítólag a középkategóriába szánják a Nokia X-et, de még azt sem tudni, hogy Snapdragon, vagy esetleg MediaTek processzort tartalmaz-e majd.

Sajnos az sem ismert, hogy esetleg a globális piacra készül-e a mobil, vagy csak Ázsiában lesz kapható. Érdekesség egyébként, hogy amikor a Microsoft felvásárolta a Nokiát még 2014-ben, akkor ők is adtak ki termékeket Nokia X néven, ám az alsókategóriás telefonok nem értek el különösebb sikert.

Szerencsére a mostani jövevénynek semmi köze a régi X szériához, sem az Apple notch-csal rendelkező mobiljához. Mindenesetre már nem kell sokat várni a bemutatóig.

Forrás: Phonearena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid