Hamarosan érkezik a Redmi K30 Pro, így fog kinézni!

0

A Redmi K30 és a Redmi K30 5G már elérhető egy ideje (persze nem nálunk), de az igazi csúcsmodell, ami a K20 Pro utódja lesz, egyelőre nem érkezett meg. Szerencsére már nem kell sokat várni, a Xiaomi elárulta a bemutató időpontját, ráadásul egy valódinak tűnő sajtókép is kiszivárgott.

Egy nemrég közzétett előzetes plakátról kiderült, hogy március 24-én, vagyis durván egy hét múlva lesz a Redmi K30 Pro bemutatója.

A mobil természetesen Snapdragon 865-tel érkezik, 5G modem is lesz benne, aminek viszont a legjobban örülünk, hogy az alap K30 modelleknél bevezetett kameralyukas megoldás helyett a Redmi K20 szériához hasonló kijelzőt kapunk, tehát nem lesz rajta semmiféle notch vagy kivágás. Ezt egyébként egy korábbi előzetes plakát meg is erősítette:

Úgy néz ki egyébként, hogy ezúttal is valamilyen pop-up szelfikamerát alkalmaz a Xiaomi. Az alábbi képen pedig a hátlap látható a négy darab kamerával, és jól kivehető a jack csatlakozó is:

A fő szenzor 64 MP-es lesz, valószínűleg Sony gyártmány, a többi érzékelő kiléte még nem ismert. Mindenesetre nagyon várjuk már a Redmi K30 Prót, ami egy igazi ár/érték arány bajnok 5G-s csúcstelefon lehet.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid