Kiderült, mennyibe kerülhet a Sony Xperia Pro

0

A Sony korábban bejelentette, hogy lesz egy Pro verziója is az Xperia 1 II csúcsmobilnak, ám akkor még nem volt szó arról, hogy ez a készülék, ami elsősorban a profi fotósokat és videósokat igyekszik majd bűvkörébe vonni, mennyibe kerülhet. Nyilván drágább lesz, mint az alap változat, és most bizonyos bennfenteseknek köszönhetően az is kiderült, hogy hozzávetőlegesen mennyivel. 

A jól értesült források szerint a Sony Xperia Pro nagyjából 2-300 dollárral kerülhet majd többe, mint a Sony Xperia 1 II, ami olyan 1500 dolláros vételárat is jelent (~473.000 Ft). A telefon nem lesz elérhető minden piacon, például érdekes módon Japánban nem kerül forgalomba, viszont az Egyesült Államokban igen, és leginkább a Sony Alpha fényképezőgépek mellé szánják majd, mint professzionális kiegészítő. A telefon képes lesz vezetékes HDMI csatlakozásra, így akár extra képernyőnek is használhatjuk.

A Sony Xperia Pro rendkívül komoly minőségben lesz képes az élő közvetítésre, mivel mmWave-es 5G antennákkal fog rendelkezni, a feltöltési sebesség pedig akár az 5 Gbps-ot is elérheti, ami tényleg nem piskóta. A készüléket ellátják még egy programozható gombbal is, amit olyan funkcióra vagy alkalmazásra állítunk be, amilyenre csak akarjuk.

Sony Xperia Pro

A Sony Xperia 1 II valamikor késő tavasszal kerülhet a boltok polcaira, a Sony Xperia Pro pedig nem sokkal utána válik elérhetővé. Bővebben itt írtunk a telefonokról.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid