Hamarosan indul a Samsung mobilok Android 5.1.1-es frissítése

2

A Google részben már leleplezte a Android M-et, de a szoftver hivatalos megjelenésére még pár hónapot biztosan várni kell. Jelenleg az 5.1.1-es Lollipop a legfrissebb verzió, amit a Samsung egyes mobiljai hamarosan meg is kapnak. 

Elsőként természetesen a Galaxy S6 és S6 edge modellek kapják majd meg az új verziót, a frissítés pedig már ebben a hónapban megindul. Azt még nem tudjuk pontosan, hogy milyen változtatások lesznek, de az biztos, hogy kap néhány új funkciót a készülékek kamerája. A kamera képének egyetlen érintésével beállíthatjuk majd például az expozíciót (mennyire legyen sötét vagy világos a kép), és állítólag a RAW formátum támogatása is bekerül a szoftverbe.

A hírek szerint már a Galaxy Note 4-re is készül az Android 5.1.1-es rendszer. Pontosat ezzel kapcsolatban nem tudunk mondani, de a készülék frissítése július végén indulhat meg a hírek szerint.

A többi Samsung modell Android 5.1.1-es frissítéséről egyelőre nincs konkrét hír, de szinte biztos, hogy a gyártó más készülékei is megkapják majd a legújabb szoftvert.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid