Hamarosan jöhet a Samsung Galaxy J7 (2017)

0

Az alsóháznak is megvannak a népszerű készülékei, és a Samsung Galaxy J szériája módfelett közkedveltnek számít, ezt igazolják az eladási számok is. A készüléknek lesz idei verziója is, ezek közül most a J7 2017-es iterációja az, amiről ejtünk pár szót. Az apropó az, hogy a mobil megkapta a Wi-Fi tanúsítványát, azaz rövid időn belül hivatalosan is bemutatkozhat.

A forgalomba helyezéshez szükséges engedélyeket a WFA (WiFi Alliance) hivatala állította ki, és a dokumentációból még az is kiderül, hogy a készüléken Android Nougat rendszer futott a procedúra ideje alatt. A telefon egyébként már megjárta a kötelező köreit az FCC, illetve a Bluetooth SIG irodáiban.

Így nézhet majd ki a mobil:

Ami a Galaxy J7 (2017) további specifikációit illeti, a következőket pletykálják a masináról: a belsejében Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészlet lesz található, egy 5.5 colos Super AMOLED megjelenítő takarásában, amelynek felbontása 720p. A készülék rendszermemóriája 2 GB lesz, a kamerakiépítés pedig egy 8, illetve egy 5 megapixeles érzékelőt foglal majd magában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid