Kiderült mikor jelenhet meg a Sony díjnyertes 4K csúcsmobilja

3

A Sony Xperia XZ Premium nyerte a legjobb új készüléknek járó díjat a 2017-es MWC-n, és most kiderült, hogy mikor jelenhet meg a csúcsmodell.

A brit Clove Technology weboldalán már előrendelhető a készülék, és ott azt írják, hogy május 7-én indul a kiszállítás. Ez persze még egyáltalán nem hivatalos információ. Ha a korábbi évek tapasztalatait is figyelembe vesszük, akkor szinte biztosra vehető, hogy Magyarországon leghamarabb nyár elején lesz megvásárolható az Xperia XZ Premium.

Az említett oldalon egyébként 645 fontos árat írnak, ami átszámolva kb. 230 ezer forint, de hazánkban ennél minden bizonnyal drágább lesz a készülék.

Sony Xperia XZ Premium

A Sony mobilja lett az első, amit Snapdragon 835-ös processzorral jelentettek be, viszont az első szállítmányokra lecsapott a Samsung, így részben emiatt is tolódhat későbbre a megjelenés.

A Sony Xperia XZ Premium egyik legnagyobb érdekessége az új, 5.5 colos 4K HDR kijelző, de kiemelkedő még a 960 fps-es lassított videókat rögzítő kamera is. Itt olvashatsz bővebben a mobilról.

via Pocketnow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid