Hamarosan jön a Lollipop a Sony Xperia Z2-re és Z3-ra

3

Sokan és sűrűn támadják a Sony-t amiatt, hogy cserbenhagyja a középkategóriás készülékeit, és csak a zászlóshajók részesülnek frissítésben. Az ígéretek szerint az Xperia Z sorozat kapja meg az Android 5.0-t, bár az nem mondható, hogy a japán gyártó elsietné a dolgokat.

Z2 Z3 lollipop

A Vodafone Australia megerősítette, hogy az Android 5.0 frissítés úton van az Xperia Z2 és Z3 készülékekre, a szolgáltató már csak a szoftver tesztelésére vár, ami még ebben a hónapban be is fog fejeződni. Ezek fényében a végleges változat talán a hónap vége felé érkezhet a Vodafone függő készülékekre, a kártyafüggetlen mobilok pedig akár hamarabb is hozzájuthatnak a frissítéshez. Pontos dátumot sajnos nem tudunk mondani, és a késés sem kizárható, sajnos gyakran van rá példa.

 GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid