Hamarosan jön az Android 7.0 béta az egyik Sony mobilra

3

Nemrég arról olvashattunk, hogy véget ért a japán gyártó Xperia Beta programja, ami arról szólt, hogy egyes felhasználók a hivatalos kiadás előtt tesztelhették a Sony új szoftverét. Most újraindul a lehetőség, de sajnos csak kevesen élhetnek vele.

Ezúttal az aktuális Sony csúcsmobil, az Xperia X Performance vesz részt a béta programban. Akinek sikerül bekerülni, az hamarosan megkapja a készülékére az Android 7.0 Nougat előzetes verzióját, jóval a hivatalos kiadás előtt.

android-7.0-nougat

A programba csak azok jelentkezhetnek, akik az következő országok valamelyikében élnek: Svédország, Norvégia, Finnország, Dánia, Litvánia, Észtország, Lettország, Izland, Olaszország, Spanyolország, Portugália vagy Hollandia. (Ha ezen országok valamelyikében élsz, akkor itt tudsz jelentkezni.)

Magyarország sajnos kimaradt, az viszont mindenképpen biztató, hogy a Sony már javában dolgozik az Android 7.0 saját készülékeire való eljuttatásán.

Egyébként még maga a Google sem adta ki az új Androidot, eddig csak előzetes verziók voltak, de minden bizonnyal még ebben a hónapban megérkezik a 7.0 Nougat végleges kiadása, és utána megindulhatnak a gyártói frissítések is.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid