Elképesztően drága lesz a Galaxy S9+ hardverével érkező Samsung flip mobil

0

A flip telefonok ötlete talán a Star Trek sorozatból ered, így már régóta kísérti az emberiség álmait. Az okostelefonok felemelkedésével ez a megoldás – és sajnos sok más érdekes formaterv, kialakítás – szépen lassan perifériára került, szinte teljesen megszűnt. A Samsung azonban évről évre igyekszik életben tartani ezt a koncepciót, és úgy tűnik igény is van rá. A következő ilyen jellegű készülék már úton is van, ami  kombinálni fogja az Android operációs rendszer, a csúcskategóriás hardver, és a kagylótelefon dizájnjának erejét.

Tavaly volt utoljára ilyen mobilhoz szerencsénk, amikor a Samsung leleplezte a W2018 nevű flip telefont. A készülék változtatható apertúrájú kamerát kapott, olyat, mint amilyet a Samsung Galaxy S9+-ban is láthattunk később. Az idén érkező mobil a Project Lykan kódnevet viseli, és többek között duál kamerakészletet, valamint a már megszokott T9 billentyűzetet fogja kapni.

A telefon közelgő érkezésének egyik jele a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában való megjelenés, és mivel az előző modell december debütált, így éppen időszerű volt az újdonságnak is átesnie a tanúsítványi eljáráson. Az SM-W2019 modellszámú készülék Bixby gombot is fog kapni, a felső flip panel bal oldalára kerül majd a billentyű, míg a hangerőszabályzók és a bekapcsológomb a jobb oldalon foglalnak helyet. A képeken jól látható a két kijelzős dizájn (2 db 4.2 colos panel).

Jobban megnézve, a kamerák a Galaxy S9+ és a Galaxy Note 9 apparátusát idézik, ahol az egyik szenzor változtatható apertúrát kapott (f/1.5-2.4), ehhez képest a másik fix rekeszértékkel rendelkezik (f/2.4). Utóbbi egy telefotó lencsével bír, kétszeres zoommal.

Pontos specifikációkat egyelőre nem tudni, de mivel a mobil elsősorban a kínai piacra lesz szánva, az Exynos lapkák alkalmazása nem túl valószínű. Sokkal esélyesebb a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet applikálása, ami jelenleg a csúcskategóriát képviseli, és egyébként is, ezek az Android rendszerű Samsung flip mobilok az elmúlt években rendre prémium processzort kaptak.

A készülék biztosan elérhető lesz rózsaarany színben, és eszméletlen árcédulát kaphat. Az előzetes hírek alapján 2500 dollárnak megfelelő jüant (kb. 700.000 Ft) kérhetnek érte, így aztán nem a hétköznapi felhasználók lesznek e telefon célközönsége. Ti vennétek ilyesmit?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid