Hamarosan jön a Huawei Mate V, a gyártó flip mobilja

0

Már elég régóta hallani a Huawei flip kialakítású, hajlítható képernyős okostelefonjáról, ám eddig nem érkezett meg, és a jellemzőiről sem derült ki szinte semmi. Hardveres szempontból ezúttal sem leszünk sokkal okosabbak, de azt már legalább meg tudjuk mondani, hogy mikor debütál az okostelefon.

A készülék a napvilágra került adatok alapján egy továbbfejlesztett zsanérral fog érkezni, illetve egy kifejezetten a hajlítható mobilokhoz kialakított hűtőrendszerrel vértezhetik fel. A használat közben keletkező hőt elvezető konstrukció nagyon érdekesnek tűnik egy tavaly benyújtott szabadalom alapján: a készülék teljes egészén átível, és az benne az egyedi, hogy rugalmas.

Egy Weibón ténykedő szivárogtató jóvoltából pedig már azt is tudjuk, hogy a flip mobil december 23-án érkezik, ráadásul nem egyedül, habár a bemutatón kétségkívül a Huawei Mate V lesz a főszereplő. A szóban forgó rendezvényen lesznek laptopok, televíziók, és egy Fit Mini okoskarkötő leleplezésére is számítani.

A megjelenési dátumot egy kiszivárgott kedvcsináló is megerősíti, amelyen egy összecsukott flip mobil látható, valamint egy utalás egy december végi bejelentésre. Hogy aztán milyen hardverrel, milyen áron, és mely piacokon lesz elérhető az okostelefon, az egyelőre rejtély, de minél közelebb kerülünk ehhez a bizonyos bemutatóhoz, valószínűleg úgy fogunk egyre többet megtudni a Huawei Mate V kapcsán.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid