Hamarosan más appok használata közben is YouTube-ozhatunk mobilon

0

Rengeteg kritika éri a népszerű videómegosztót, amiért a mobilos applikációt nem lehet párhuzamosan futtatni más alkalmazások használata közben, de ez hamarosan megváltozhat.

Bizonyára nektek is volt már olyan, amikor szerettetek volna meghallgatni valamit a legnépszerűbb videós portálon, ám közben más dolgotok is lett volna a mobilon, és emiatt az előbbiről le kellett mondanotok. Eddig csak “nem hivatalos” megoldások voltak ennek kikerülésére, ám a jövőben már nem lesz szükség ezekre.

Nemrég bejelentették, hogy hamarosan mindenki megkapja azt az újítást, amely eddig csak a YouTube RED előfizetők számára volt elérhető. Ennek lényege, hogy amennyiben tovább szeretnénk nézni vagy hallgatni az adott videót a YouTube kliensben, akkor erre lehetőségünk lesz más appok futtatása közben is, mivel egy lebegő ablakban tovább folytatódik majd a lejátszás.

Kérdéses persze, hogy ezzel mennyi RED előfizetőt vesztenek majd, de azért a számukra még mindig marad néhány exkluzív funkció, mint a reklámmentes videók, vagy éppen a tartalmak letöltése offline megtekintéshez. Sajnos a megjelenés időpontjáról egyelőre nincs információ.

Forrás: Androgeek

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid