Tesztelték az LG Q7-et

0

Amikor idén márciusban az LG levédette a Q7 kifejezést a koreai szellemi tulajdonokkal foglalkozó irodánál, már sejtettük, hogy érkezőben van egy megfizethető készülék, ami azért sokat meríthet a drágább LG G7 ThinQ-ből, például külalakban. Állítólag ezt az új készüléket tesztelte le valaki most a GeekBench segítségével, így aztán sikeresen megtudtunk róla ezt-azt.

Az első és legfontosabb dolog, ami kiderült a telefonnal kapcsolatban nem más, mint a belső erejét kölcsönző lapkakészlet mibenléte. Úgy látszik, az LG Q7 burkolata alatt egy MediaTek Helio P10 chipset fog dolgozni. A tesztelés során a lapka 630 pontot szerzett az egymagos teljesítmény mérése során, míg a többmagos vizsgálat 2322 ponttal zárult. Ez az eredmény nem túl izmos, de maga a chipset sem egy friss darab már.

A készülék várhatóan afféle mini verziója lesz az LG G7 ThinQ-nek, valahogy úgy, ahogyan az LG Q6 egy mini LG G6 volt annak idején. Azonban érdemes megemlíteni azt, hogy az LG Q8 már lassan egy éve elérhető, és az LG V20 lite verziójaként is felfogható, épp ezért az is lehet, hogy a Q7 az LG V30S ThinkQ megfizethető változata lesz a végén. Nyilvánvalóan ezek csak spekulációk, biztosat csak a bemutató után tudunk majd mondani.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid