Hamarosan megérkezik Androidra a Heroes Of Might And Magic III!

0

Talán két felkiáltójelet is megérdemelne ez a hír, hiszen sokunk gyerekkori/kamaszkori kedvence hamarosan a táblagépünkön is játszható lesz. Ez pedig végtelen mennyiségű csatát és soha meg nem szűnő szórakozást jelent bárhol, bármikor!

Volt már egy próbálkozás arra, hogy mindenki imádott körökre osztott stratégiai játékát átültessék Androidra, de a felhasználói visszajelzések alapján a VCMI nem egészen váltotta be a hozzá fűzött reményeket (sokszor összeomlik, elvesznek mentések stb.). A mostani projekt mögött a Ubisoft és a DotEmu programozói állnak, és nem csak szimplán Androidra portolják a játékot, hanem teljesen átdolgozzák, és HD minőségűre alakítják.

HOMM3

A Heroes Of Might And Magic HD Edition január 29-től lesz letölthető Androidra és iOS-re, és természetesen az asztali platformokra is elérhetővé válik. Az előrendelési ár 14.99 euró.

Az új verzió egyébként tartalmazni fogja az 1999-es játék mind a hét kampányfejezetét, ötven darab alkalmi csetepatéhoz való térképet, a helyi többjátékos módot és a térképszerkesztőt. Nem tudom, hogy mennyire lesznek benne a kiegészítők – ez nem derül ki egyértelműen a leírásból -, de ha a “random map” funkciót sem hagyják ki, akkor gyakorlatilag megunhatatlanná válik a játék, mint ahogyan az eredeti PC-s verzió. Nekem most is ott virít az ikonja az asztalomon! :)

Íme egy kis kedvcsináló videó, alul pedig megtekinthető a forrás, és akár elő is rendelhető a Heroes Of Might And Magic III HD Edition!

MightAndMagic

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid