Videón az LG kacsintós mobilja

0

Meg sem kérdezem, hogy emlékeztek-e az LG cuki, szemekkel felvértezett új mobilszériájára, az AKA-ra, mert jól tudom,  hogy egy ilyen nem mindennapi készüléket szinte lehetetlen elfelejteni. Most a PhoneArena jóvoltából egy hands-on videóval örvendeztetünk meg Titeket, hogy láthassátok milyenek is ezek az aranyos és színes mobilok működés közben! :)

Az AKA sorozat (több szín, mindegyik más-más személyiség) nálam jópofaságból és innovációból abszolút jelesre vizsgázott, de az LG árszabási szokásait maximum egy közepessel tudnám értékelni, mert a jelenleg csupán Dél-Koreában kapható készülékért nem kevesebb, mint 455 dollárnak megfelelő összeget kérnek el a boltokban. Véleményem szerint ez picit sok egy olyan okostelefonért, amiben középkategóriás hardver található, és ami azt illeti, az 5 hüvelyes HD kijelző sem olyan nagy szám már manapság. A készüléket az idei CES-en nyomkodta meg a PhoneArena munkatársa, alul megtekinthetitek mire is jutott az LG cukiságával.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid