Hamarosan megjelenik az első Forza játék Androidra

0

A Microsoft az idei év elején jelentette be, hogy elérhetővé fogják tenni a Forza Street-et Android operációs rendszerre is, így ez lesz a széria első olyan tagja, amely megjelenik okostelefonokra. A redmondi cég most végre közzétette a hivatalos debütálás időpontját is, hozzátéve, hogy a játék nem csupán Android, hanem iOS rendszereket futtató eszközökre is tölthető lesz, mégpedig május 5-től.

A vállalatnak voltak további jó hírei is, melyek szerint ha valaki május 5. és június 5. között játszik a Forza Street-tel, megkapja a Founder’s Pack nevű csomagot, ami a játékkal kapcsolatos extra tartalmakat foglal magában, érdemes lesz tehát az elsők között kipróbálni az autóversenyzős cím mobil változatát. A pakk része a 2017-es Ford GT járgány, valamint némi játékon belül elkölthető kredit és arany, ezeket vélhetően az autók fejlesztésére lehet majd fordítani.

Ami igazán remek, hogy az újdonság támogatni fogja az Xbox Live bejelentkezést, és a mentéseket a felhőben is tárolhatjuk, elvileg az egyik rendszeren megkezdett játékot később folytathatjuk egy másik platformon. Ezzel a lehetőséggel, ha minden igaz, a PC verzión lévő autógyűjteményt is importálni lehet, ha szeretnénk.

Ha már említettük a játék PC-s változatát, azért senki ne számítson teljes értékű átiratra, ez sokkal inkább az alkalmi játékéhséget kielégítő cím lesz telefonokra és tabletekre. Aki a Forza élményt a maga teljességében szeretné megtapasztalni, jobban teszi, ha valamelyik konzolos vagy számítógépes verziót választja. A Forza Street az eddigiek alapján a teljes irányítást sem teszi lehetővé, nem is igazán lehet majd a játékban mást csinálni a fékezésen, a gyorsuláson és a nitró adagolásán kívül. Ha ez nem vette el a kedvedet, akkor ezen a linken tudsz előregisztrálni, hogy az elsők között tölthesd le az újdonságot.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid