Szuper kedvező árral debütált a Xiaomi Haylou Solar okosóra

0

A karrierjét közösségi finanszírozás keretein belül kezdő Xiaomi Haylou Solar mögé végül pont elegen álltak ahhoz, hogy megindulhasson annak forgalmazása. A készülék kiszállítása május 18-án kezdődik, és ami igazán megkapó benne, hogy egy frankó okosóra összes tudását kínálja, miközben nagyjából annyiba kerül, mint egy okoskarkötő. 

Frissítés: felbukkant a Global verzió, és már rendelhető is az alábbi linken:

Ha esetleg lejárna a kupon, akkor az NNNSOLAR kóddal is lehet próbálkozni, ez is 32,99 dollárra csökkenti az árat.

A Haylou egyébként egy önálló brand, ami a Xiaomi alatt teljesít szolgálatot, elsősorban hangeszközök fejlesztésével foglalkoznak, de mint látható, az okos kiegészítők készítésében is megvan a tapasztalatuk. Amúgy ez a startup volt a az egyik első, ami beállt a Xiaomi kötelékébe. A most leleplezett készülékük kemény 21 dollárba (~7 ezer forint) kerül, és ezért cserébe egy rakás klassz funkcióhoz jutunk hozzá. A 340 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően akár 30 napig is elkerülhető a töltés, de ha bekapcsoljuk a 24 órás pulzusmérést, akkor is simán számítani lehet két hetes üzemidőre.

Az anyaghasználat nagyon okés, a ház maga fémből készült, míg a szíjat szilikonból öntötték. A megjelenítő 1,28 colos, LCD technológiára épül, kör alakú, és 240 x 240 pixelt állít csatasorba. Nem, a nevével ellentétben az óra nem képes magát a nap energiájával táplálni, pedig az tényleg nagy szenzáció lett volna.

Nem csak jól fest, de az elemeknek is ellenáll a Haylou Solar, ami megkapta az IP68 minősítést, szóval nem kell levenni, ha beugrunk a medencébe. Az óra mérlegre helyezve 54 grammot nyom, méreteit tekintve pedig 45,3 mm-es. A készülék nem csupán a pulzust, hanem az alvási minőséget is képes monitorozni, valamint rendelkezik néhány beépített légzési gyakorlattal, ami jól jöhet mostanában.

A Haylou Solar okosóra a Bluetooth 5.0 modemének köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, melyet követően elérhetővé válnak a szokásos okosóra funkciók, úgy mint az értesítések, hívások, szöveges üzenetek megjelenítése, irányíthatóvá válik a média lejátszó, és a többi.

A szinkronizáláshoz a Haylou Fit applikáció installálása szükséges. A készülék töltése a már megszokott mágneses töltőkábel révén történik.

Nemzetközi megjelenésről egyelőre sajnos nincs információ. Frissítés: felbukkant a Global verzió, és már rendelhető is az alábbi linken:

Ha esetleg lejárna a kupon, akkor az NNNSOLAR kóddal is lehet próbálkozni, ez is 32,99 dollárra csökkenti az árat.

Ha most vennél Xiaomi okosórát, akkor az alábbi válogatást ajánljuk, több friss, népszerű típust is leáraztak:

 

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid