Hamarosan megjelenik a FarmVille 3 mobilokra, már elő lehet regisztrálni

0

A Zynga bejelentette, hogy a FarmVille hamarosan új kiadást kap mobilon. A FarmVille 3 az előző két címhez hasonlóan egy free-to-play gazdálkodási szimulációs játék. Rengeteg új karakter várható, valamint új állatok és egy aktív időjárási rendszer. Az előregisztráció már megindult, a megjelenési dátum pedig november 4-re van kitűzve.

A FarmVille 3-ban sokféle tevékenységet űzhetnek majd a játékosok, a növénytermesztés és állattartás mellett lehet majd kézműveskedni, halászni vagy akár fát vágni. A rajongók 150 új állatra, 30 új karakterre és egy valós idejű időjárási rendszerre is számíthatnak, amely a gazdálkodást és a halászatot sokkal valósághűbbé teszi.

Természetesen a FarmVille 3 ingyenesen játszható lesz, akárcsak az előző címek. Bár a játék monetizációját még nem hozták nyilvánosságra, hasonló alkalmazáson belüli vásárlásokra számíthatunk, mint a legutóbbi két rész esetében.

A legújabb FarmVille várhatóan november 4-én érkezik egy csomó új tartalommal a tarsolyában, és ha szeretnél értesítést kapni, akkor ezen a Play Store linken keresztül előregisztrálhatsz.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid