Januárban debütálhat a Samsung Galaxy S21 FE, de van egy rossz hír is

0

Folyamatosan érkeznek a hírek a Samsung Galaxy S21 FE kapcsán, de sokszor ezek az értesülések enyhén szólva is ellentmondásosak. Egyes források szerint a mobilt teljes egészében kaszálta a gyártó, mások viszont úgy vélik, hogy a készülék nagyon is úton van, annak ellenére, hogy a Samsung minden a mobillal kapcsolatos szöveget levett a támogatási oldalairól. A legújabb szóbeszédek szerint a pénztárcabarát zászlóshajó mégiscsak meg fog érkezni, ám jóval később, mint bárki gondolta volna, ráadásul az új infók szerint a Galaxy S22 modellek is késni fognak.

Tehát a Samsung Galaxy S21 FE mégis megjelenhet, de csak valamikor decemberben, vagy talán jövő év januárjában. Persze első pillantásra eléggé furcsa ötlet lenne a korábbi generációhoz tartozó készüléket az új Galaxy S22 modellek társaságában bemutatni, ám a Sammobile értesülései szerint ezek is csúszni fognak, bemutatójukra a 2022-es Mobile World Congress keretein belül kerülhet sor február végén vagy március elején. Így a Galaxy S21 FE-nek volna nagyjából 2-3 hónapnyi ideje arra, hogy lenyűgözze a vásárlókat, anélkül, hogy a rivaldafényt ellopnák egymástól az új prémium készülékek.

Nem hivatalos render

A csúszás, a halasztás hátterében a globális chiphiány áll, ami korlátozott forgalmazást is jelenthet. Magyarul bizonyos régióban már januárban elérhető lesz a készülék, másutt pedig csak később kerülhet a boltok polcaira. Habár a támogatási oldalakról teljesen eltűnt szinte minden nyoma a Samsung Galaxy S21 FE-nek, bizonyos forgalmazóknál lehet rá utalást találni.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lehet a valódi tényállás a Samsung Galaxy S21 FE kapcsán, hiszen eléggé zavaros értesülések látnak napvilágot manapság. A gyártó pedig nem tett közzé semmilyen hivatalos állásfoglalást, így nem tehetünk mást, mint várni, amíg ez megtörténik, vagy be nem mutatják a készüléket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid