Hamarosan jön a Black Shark 4S

0

Ha nem is a Xiaomi találta fel a gamer mobilos spanyolviaszt, a hozzájuk tartozó Black Shark brand folyamatosan szállítja a kiváló játékokra kiélezett készülékeket. A jelenlegi Black Shark 4 sorozat összesen két modellből áll, ám hamarosan egy újabb csatlakozik hozzájuk, és ez nem valami szóbeszéd, hanem a gyártó hivatalos bejelentése. Az új mobil a Black Shark 4S nevet kapta, és napokon belül be is fogják mutatni.

A Black Shark 4S október 13-án kerül leleplezésre, helyi idő szerint délután háromkor. Egyelőre semmilyen hardveres jellemzőt nem fedtek fel a gamer mobil kapcsán, de a Weibo-oldalon közzétett plakát alapján egy vízszintesen pozícionált hármas kamerakészlet fogja uralni a hátlapot. Egy másik fotó a telefon elülső oldalát mutatja, de túl sok információ ez alapján sem derül ki.

Gamer telefonok esetében nem feltétlenül a kamerák az elsődlegesek, ám ezúttal úgy látszik, a Xiaominál nagyon büszkék arra, amit a Black Shark 4S fotózás terén produkál.

A márka vezérigazgatója közzé is tett néhány olyan képet, amelyeket a telefonnal készített, ezeket lentebb Ti is megnézhetitek (sajnos nem teljes felbontásban).

Mivel a telefon bemutatóját mindössze pár nap múlva tartják, nem lennénk meglepődve, ha addig még hallanánk néhány érdekességet a Black Shark 4S kapcsán. Árazás, forgalmazással kapcsolatos részletek egyelőre nincsenek, de feltehetően a leleplezés napján ezekre is kitérnek majd a kínai gyártó munkatársai.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid