Hamarosan saját magunknak is küldhetünk üzeneteket a WhatsApp alkalmazásban

0
Tudjuk, hogy ti is csináljátok, mi is csináljuk. Újságcikkek linkjét, egy érdekesebb idézetet vagy gondolatot el szoktuk küldeni magunknak e-mailben, Messenger üzenetben, hogy ne feledkezzünk el róluk. Ez a lehetőség eddig valamiért nem volt elérhető a WhatsApp felhasználói számára, de szerencsére ennek az áldatlan állapotnak vége. Nemsokára a népszerű üzenetküldő applikációban is írhatunk önmagunknak emlékeztetőket, jegyzeteket.
Teljesen mindegy, hogy iOS vagy Android-felhasználó vagy, hamarosan használhatod a Message Yourself funkciót a WhatsApp-on belül. Ez a lehetőség eddig csak bétateszten belül működött, de most mindenki számára elérhetővé teszik az alkalmazás fejlesztői.
A funkció lehetővé teszi, hogy önmagunk számára üzenetet küldjünk. Egy olyan chatablakhoz biztosít hozzáférést, amely csak a felhasználó számára látható, csak neki érhető el, viszont ugyanúgy tud üzenni a segítségével, mintha másokkal venné fel a kapcsolatot.
A funkció nem arra hivatott, hogy a skizofrének egy újabb módon élhessék ki az őrületüket, hanem – ahogyan a bevezetőben is írtuk – jegyzeteket tudunk így készíteni, el tudunk menteni webes linkeket vagy dokumentumokat, sőt, hangjegyzetet is készíthetünk a segítségével. Képzeld el, hogy zenész vagy és éppen az utcán sétálva jut eszedbe a millió dolláros riff – így gyorsan és könnyedén el tudod menteni, megőrizheted, amíg nem jutsz el a stúdióba vagy a próbaterembe.
Más platformokon ez a funkció már elérhető volt egy ideje, például a Telegram az indítása óta tudta, a WhatsApp viszont csak októberben kezdte el nyilvánosan tesztelni a lehetőséget. Azelőtt az alkalmazás felhasználói úgy trükköztek, hogy csináltak egy csoportot, majd eltávolították a többi tagot, és így hoztak létre privát csevegést önmaguk számára. Azért a Message Yourself használata ennél jóval egyszerűbb.
Amennyiben WhatsApp-felhasználó vagy, de még nálad nem jelent meg a funkció, ne ess pánikba! Nem mindenütt és nem mindenki számára érhető még el az újítás, de az elkövetkezendő hetekben hozzád is tuti eljut majd.
Forrás: GSMArena
Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid