Happyrun HR-15 elektromos roller bemutató – tárcsafék, fújható kerekek és akár 35 km hatótáv 100 ezer Ft környékén

0

Az alábbiakban egy vidám nevű elektromos rollert fogunk röviden bemutatni, ami többek között összehajtható alumínium vázzal, 25 km/óra maximális sebességgel, és akár 35 km-es hatótávval büszkélkedhet. A Happyrun HR-15 elektromos roller most kedvezményes áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami nem mellesleg európai raktárból küldi a terméket, tehát gyors szállítással, extra költségek nélkül.

A Happyrun HR-15 elektromos roller most mindössze 328,32 dolláros áron rendelhető, amennyiben használjuk a TPRTLCX kupont, így a vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 102 500 forint lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

Az elektromos roller alumíniumból és polikarbonátból készült, váza összehajtható. Ami a térbeli jellemzőit illeti, a masina – amikor nincs összecsukva – 108 x 43 x 114 cm-es dimenziókkal rendelkezik, a mérlegen pedig 13 kg-ot nyom, vagyis meglehetősen könnyű a szállítása

A roller kerekei 8,5 colosak és felfújhatóak.

Funkciók

A roller belsejében egy 350 wattos elektromotor dolgozik, amelynek köszönhetően legyőzhetők a 14 fokos emelkedők, és a végsebesség akár 25 km/óra is lehet. A roller kettős fékrendszerrel (hátul tárcsafék, elöl motorfék) és beépített világítással is bír, ezek szinte elengedhetetlenek a biztonságos közeledéshez.

A Happyrun HR-15 tartósan nagyjából 100 kg-os terhelést képes viselni, ezt érdemes észben tartani vásárlás előtt. Amúgy van háromféle haladási sebesség, hogy spórolni tudjunk az energiával, ECO módban például csak 10 km/órával megy a masina.

Nedves időben is fel lehet pattanni a járgányra, mert annak külső borítása IP54 védelmet kapott, szóval egy kis víz nem fog a gépben kárt tenni. Esőben azért nem érdemes használni.

Hatótáv

A Happyrun HR-15 belsejében egy egész méretes, 10,4 Ah kapacitású akkumulátor található, ami lehetővé teszi az akár 35 km-es utakat is egyetlen feltöltéssel (a tényleges hatótáv persze sok tényezőtől függ). Ebben az árkategóriában ez kiemelkedőnek számít, a legtöbb hasonló roller 6-8 Ah-s akkuval bír, és legfeljebb 20 km-t tudnak megtenni egyszerre. A készülék töltése nagyjából 3-4 órán keresztül tart.

A Happyrun HR-15 elektromos roller ideális közlekedési eszköz lehet városon belül, vagy két település közötti ingázásra. A masina most mindössze 328,32 dolláros áron rendelhető, ha használjuk a TPRTLCX kuponkódot, ami magyar pénzben nagyjából 102 500 Ft-ot jelent.  További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid