Három hátlapi kamerával jöhet a Huawei P11

0

A Huawei-nek nagyon bejöttek a duál kamerás mobilok, és lehetséges, hogy jövőre teljesen új szintre emelik a több szenzoros megoldást.

Friss hírek szerint a következő P-szériás csúcsmodell – ami a P11 vagy P20 nevet kaphatja – nem egy, nem is kettő, hanem már 3 hátlapi kamerával jön. Ezzel a kiszereléssel állítólag 40 MP-es fotókat lehet majd készíteni, és lehetségessé válik az 5x-ös úgynevezett “hibrid zoom”. Az előlapon sem lesz hiány a pixelekből, ide ugyanis egy 24 MP-es szelfikamera kerülhet, mégpedig olyan, ami gyenge fénynél is jól teljesít.

Az új generációs hátoldali Leica megoldás a forrás szerint 100%-kal több fény beengedésére lesz képes, és a Pro Night Mode segítségével egyedülálló éjszakai fotókat készíthetünk majd. A mesterséges intelligencia pedig segít felismerni, hogy éppen mit fotózunk, és ennek megfelelően állítja majd be a kamerát.

Az információk részben a fenti promóciós anyagokból származnak, amelyeket állítólag a Huawei rendelt meg az egyik partnerétől. Az eredeti helyről azóta törölték is ezeket, ami talán arra utal, hogy van némi valóságalapjuk. Persze azért érdemes fenntartással kezelni az olvasottakat.

A promóképeken egyébként a “Huawei PCE sorozat” név látható, ami nagy valószínűséggel a 2018-as P-széria kódneve, de az sem kizárt, hogy teljesen új készülékeket takar.

A bemutató valamikor 2018 elején lesz, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből!

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid