Három hónapig ingyenes a Stadia Pro a YouTube Premium felhasználóknak

0

A Google szeretne minél több felhasználót bevonzani felhős játékstreaming szolgáltatásába, ezért most három hónap ingyenes Stadia Pro előfizetést biztosít azoknak, akik YouTube Premium tagsággal rendelkeznek, és még sosem fizettek elő Stadia Pro-ra. Az ajánlat hazánk mellett érvényes Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban, a tengerentúlon pedig USA és Kanada YouTube Premium előfizetői vehetik igénybe. 

Alább következzenek a magyarországi promóció részletei a Google hivatalos oldaláról:

 • A három (3) hónapos Stadia Pro promóciós ajánlat csak magyarországi lakosok számára érhető el.
 • YouTube Premium-előfizetőnek vagy próbaidőszakos felhasználónak kell lenned (beleértve az egyéni, tanulói és családi csomag előfizetőit is).
 • Az ajánlat kizárólag azok számára érhető el, akiknek nincs aktív Stadia Pro-előfizetése, vagy korábban volt Stadia Pro-előfizetése.
 • Az ajánlat fiók létrehozása közben váltható be, illetve azok számára érhető el, akiknek már van Stadia-fiókjuk a stadia.com/pro oldalon.
 • Ha nem rendelkezel meglévő Stadia Pro-előfizetéssel, az ajánlat beváltása során lehetőséged lesz előfizetni a Stadia Pro szolgáltatására, az első három (3) hónapban díjmentesen. A regisztráció során meg kell adni egy érvényes fizetési módot, a három (3) hónap leteltéig azonban nem számítunk fel díjat, és bármikor lemondhatod a szolgáltatást. Amennyiben nem szeretnéd, hogy díjat számítsunk fel, a három (3) hónap letelte előtt le kell mondanod a szolgáltatást. Az előfizetésed kezelésével vagy lemondásával kapcsolatos további információkért látogass el a g.co/stadia/subscriptions oldalra.
 • A három (3) hónap letelte után a normál Stadia Pro-díj kerül felszámításra, amelynek összege jelenleg Magyarországon havi 2 990,00 Ft . A részben felhasznált számlázási időszakok után nem jár visszatérítés. A kiegészítő tartalmak után nem jár visszatérítés.
 • Ha lemondod a Stadia Pro-előfizetésedet, elveszíted a hozzáférést a Stadia Pro-előfizetéseddel igényelt játékokhoz, illetve minden olyan kiegészítő tartalomhoz is, amelyeket az adott játékokhoz vásároltál vagy igényeltél. A kiegészítő tartalmak után nem jár visszatérítés. A megvásárolt játékokhoz, illetve az adott játékokhoz megvásárolt kiegészítőkhöz való hozzáférést nem veszíted el.
 • Ha ismét előfizetsz a Stadia Pro szolgáltatására, a korábban megigényelt játékokhoz, illetve a korábban megvásárolt kiegészítő tartalmakhoz való hozzáférést visszaállítjuk.
 • Amennyiben egy adott játékhoz megvásároltál egy kiegészítőt, a kiegészítőhöz csak addig lesz hozzáférésed, amíg van hozzáférésed a játékhoz is.
 • Az ajánlat 2022. január 31-ig áll rendelkezésre és 2022. február 14-én közép-európai idő szerint 18:00 óráig, vagy a készlet erejéig kell beváltani. A Stadia fenntartja a jogot arra, hogy bármikor módosítsa vagy visszavonja az ajánlatot. Ha a Google úgy ítéli meg, hogy az ajánlatot visszaéléssel, bántalmazással vagy csalással összefüggésben használják, az ajánlat érvényét veszti.
 • Aktív Google-fiók és Stadia-regisztráció megléte szükséges. A Stadia használatára a Stadia Általános Szerződési Feltételek és a Stadia Adatvédelmi közleménye vonatkozik.
 • A promóció meghirdetője: Google Commerce Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.

A Google Stadia 2019 novemberében indult útjára, és lehetőséget biztosít arra, hogy bármilyen eszközön, telefonon, okostévén, tableten stb. PC-s vagy konzolos játékokat, akár a legújabb AAA-s címeket futtassuk. Ilyenkor a munka dandárját egy távoli szerver végzi, amely az interneten keresztül juttatja el magát az élményt az általunk birtokolt eszközre, hasonlóan, mint a GeForce Now vagy az xCloud. Sokan jósolták a szolgáltatás vesztét, amikor a Google bezárta a saját fejlesztő stúdiókat, ami egyet jelentett az exkluzív címek kaszájával is, de úgy látszik, a keresőóriás még nem mondott le a platformról.

Fontos: a Stadia esetében nem a saját Steam, Epic Games vagy GOG könyvtárunkat használjuk, külön meg kell a felületre venni minden játékot, amivel játszani szeretnénk, és azokat csak itt tudjuk majd elindítani. Egyes vélemények szerint pont ez a gyakorlat veszi el a szolgáltatás vonzerejét, de szerencsére akadnak ingyenesen játszható címek is, és ezek között most olyanok is vannak, mint a Trine 4 vagy a Blue Fire. Ha YouTube Premium előfizető vagy, egy próbát mindenképpen megér, csak ne felejtsd el időben lemondani a szolgáltatást, ha mégsem lennél vele elégedett.

Forrás: Google via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid