Három új Pocophone mobil jöhet, pár homályos kép is előkerült

0

Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy a Poco különvált a Xiaomitól, mosatntól nem almárkaként, hanem önálló vállalatként működik tovább. Ez azt is jelenti egyúttal, hogy jönnek az új  Pocophone mobilok, amelyekről most friss hírek érkeztek.

A legújabb pletykák szerint nem csak egy, hanem mindjárt három új telefonnal készül a vállalat, amelyek három árkategóriát fognak lefedni. Számítunk természetesen egy Snapdragon 865-tel szerelt 5G-s csúcsmodellre, ami remélhetőleg hasonlóan jó árat kap, mint a 2018-as Pocophone F1. Emellett jöhet egy szintén 5G-s készülék Snapdragon 765-tel, valamint egy középkategóriás modell Snapdragon 730G-vel.

A neveket illetően van némi ellentmondás a hírek között, legutóbb egy Pocophone F2 Lite-ról lehetett hallani, de az még nem tiszta, hogy ez középső vagy a legolcsóbb modell lesz-e. Ha az F2 Lite Snapdragon 765-tel érkezik, akkor természetesen az F2 lesz a Snapdragn 865-tel szerelt csúcsmodell, de az is lehet, hogy a Snapdragon 730G-s mobil kapja a Lite jelzőt, és az F2 jön 765-ös lapkával. Utóbbi esetben a legerősebb verzió F2 Pro, vagy valami hasonló nevet kaphat.

Érkezett néhány homályos fotó is, amelyeken a Poco(phone) F2 Lite látható:

A telefon csepp alakú szenzorszigettel érkezik, ezen kívül azonban egyelőre nem sok minden derült róla ki.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid