Három Xiaomi mobil vezeti a legerősebb telefonok toplistáját!

0

Megérkezett az AnTuTu legutóbbi, április hónapra vonatkozó toplistája, amelyben több friss készülék is szerepel, ám a Xiaomi egyelőre dominálja listát.

Szinte tarolt a Xiaomi, hiszen az első helyezett a Mi 9 Transparent Edition lett, a második a normál Mi 9, a harmadik pedig a Black Shark 2 gamer mobil. Fontos megjegyezni, hogy ezek átlagos pontszámok (adott hónapban az összes teszteredmény átlaga), vagyis fölösleges egy-egy méréssel megkérdőjelezni az itt látható eredményeket.

Mindhárom Xiaomi mobil 370 ezer pont fölötti eredménnyel végzett, és ezt a szintet még a negyedik helyen álló Meizu 16s-nek sikerült megütnie.

Az ötödik a Vivo gamer mobilja, a iQOO Monster lett, utána pedig a Galaxy S10+ és a Galaxy S10 következik. A nyolcadik helyen a Vivo IQOO áll, majd a sort a ZTE Nubia Red Magic Mars (Snapdragon 845-tel) és a Honor V20 (Kirin 980-nal) zárja.

Ebben a hónapban egyébként számos ígéretes telefon jelenik meg, úgyhogy egész biztosan változik majd a toplista, már csak az a kérdés, hogy lesz-e kihívója a Mi 9 mobiloknak!

Forrás: AnTuTu, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid