Megjelent a Meizu POP 2 vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth 5.0 támogatással

0

Megjelent a Meizu új, apró vezeték nélküli fülhallgatója, a POP 2, ami már Bluetooth 5.0 támogatással bír. Az ára is egész kedvező, de ha kevesebbet költenél, akkor mutatunk egy remek alternatívát!

Meizu POP 2 Bluetooth 5.0 fülhallgató

A Meizu POP 2 fülesek darabja mindössze 5,4 grammot nyom, és jár hozzájuk egy akkumulátorral ellátott tok is, amellyel meg tudjuk háromszorozni az üzemidőt. A kütyü kiváló HiFi hangminőséget biztosít, ami többek között a grafén membránnak is köszönhető, és nagy figyelmet fordítottak a mikrofonokra is, amelyek minimalizálják a zajt beszélgetés közben.

Egy kis víz vagy izzadtság nem fog megártani a fülesnek, ugyanis IPX5 minősítést kapott, a Bluetooth 5.0 támogatás révén pedig stabilabb kapcsolatot és megnövelt hatótávot kapunk. Említést érdemel még az érintéses vezérlés, amellyel lehet számot váltani, hangerőt állítani, a hívásokat kezelni és hangasszisztenst is indítani többek között. A gyári adatok szerint egy töltéssel akár 8 óra zenehallgatás is lehetséges a Meizu POP 2-vel, ami az akkumulátoros tokkal 24 órára növelhető.

A Meizu POP 2 csak nemrég debütált, de máris elérhető a nemzetközi piacra szánt Global verziója, ráadásul kedvezményt is kaptunk rá. Az YRPOP2O kuponkóddal 76,99 dollárról 58,99 dollárra csökken az ár, ami az EU Priority Line szállítással 18.900 Ft körüli összegre jön ki (általában vámmentes, de nem mindig). További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi Redmi AirDots Bluetooth 5.0 fülhallgató

Ha egy kicsit olcsóbb megoldást keresel, akkor nagyon jó vétel a Xiaomi terméke, a Redmi Airdots, ami szintén Bluetooth 5.0 támogatással bír. A fülesek itt is nagyon aprók és könnyűek, van hozzájuk akkumulátorral ellátott tok, és a vezérlés itt is érintéssel lehetséges.

A kütyü most szintén akciós, az YRITRD kuponnal ráadásul 28,99 dollár helyett 22,99 dolláros áron lehet lecsapni rá, így a legolcsóbb szállítással már 8.200 Ft-ért a miénk lehet, és ez vámhatár alatt van, szóval a plusz költségek miatt sem kell aggódni. Részletek és rendelés ezen az oldalon.

 

További kuponok:

Megjegyzés: az árak a szállítási díjat nem tartalmazzák. 42 dollár végösszeg alatt lehet nyugodtan a legolcsóbb szállítást választani, mert akkor nem éri el a vámhatárt, fölötte pedig az EU Priority Line ajánlott, ami gyakran vámmentes, de nem mindig, előfordulhat, hogy megfogják. Ha több terméket is rendelsz, akkor érdemes lehet külön megvásárolni őket, mert egy esetleges vámolásnál a teljes fizetett végösszeget veszik alapul. Vámolással kapcsolatos tudnivalók ebben a cikkben.

Forrás: GearVita

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid