Harry Potter játékkal készül a Pokémon Go alkotója

0

A rendkívül sikeres Pokémon Go fejlesztéséért felelős Niantic újabb játék alkotásába vágta a fejszéjét, ami újfent egy népszerű franchise része lesz, ezúttal pedig a Harry Potterről van szó. A Harry Potter: Wizards Unite hasonló lesz a Niantic előző két játékához, vagyis a saját környezetünket vándorolhatjuk be mesebeli varázslók bőrébe bújva.

Az új játékban nem holmi befogott lények, hanem te magad fogsz harcolni, így természetesen egy vadonatúj játékmechanikára lehet számítani. Varázslatokat kell majd megtanulni, értékes és rejtélyes ereklyéket felfedezni, és a komolyabb ellenfelek ellen akár közösen, a többi játékossal karöltve indulhatunk hadba. Az alkalmazás legfontosabb inspirációja a The Wizarding World elnevezésű kalandpark volt.

A Niantic hivatalos bejelentése sajnos nem árult el többet a játékról, így többek között azt sem tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető. Viszont akit nagyon érdekel már most, az feliratozhat az applikáció hivatalos honlapján, illetve érdemes követni a fejlesztőt a különféle közösségi oldalakon.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid