Hatalmas aksival érkezik a Samsung Galaxy M20

0

Úgy tűnik, hogy a dél-koreai gyártó végre ráfekszik egy kicsit az alsóbb kategóriás mobilokra is, hiszen az M széria első tagja akkora aksit kapott, amit még egy csúcsmobil is megirigyelne. 

Hamarosan érkezik a Samsung újragondolt belépő kategóriájának első fecskéje, amely Galaxy M20 néven kerül majd forgalomba, és végre némi infó is kiszivárgott a felszereltségéről. A Samsungot egyébként elég sok kritika érte a múltban, miszerint az olcsóbb mobiljaik nem igazán versenyképesek más gyártók készülékeivel szemben, ám az újdonság elsőre kifejezetten ígéretesnek tűnik.

A Galaxy M20 5.000 mAh-s telepet kap majd, ami lássuk be, nem kicsi. Ez pontosan 25%-kal nagyobb mondjuk a Galaxy Note 9 aksijánál, szóval az üzemidőre biztosan nem lehet majd panasz. Az is ismert már, hogy a gyártó által fejlesztett Exynos 7885 SoC teljesít majd benne szolgálatot, ami mellé 3 GB RAM kerül.

Koncepció

A kijelző sem lesz apró a maga 6 colos méretével, ám nem a megszokott AMOLED panelt kapjuk, hanem egy IPS technológiát használó képernyővel kell beérnünk, amin apró, csepp alakú notch lesz. Hátul egy 13 MP-es és egy 5 MP-es kameraduó kaphat helyett, míg előre egy 8 MP-es szenzor kerül.

Azt még nem lehet tudni, hogy egész Európában elérhetővé válik-e a Galaxy M20, de úgy néz ki, hogy első körben az angol, német, lengyel és skandináv piacokra érkezik. Egyelőre több, mint biztató az új modell, bár az ára még nem ismert, ami nagyban meghatározza majd a sikerességét.

Forrás: AllAboutSamsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid