Hatalmas az érdeklődés a Honor 9 iránt

3

Honor 9-et csak nemrég mutatták be, de máris hatalmas népszerűségnek örvend. Tekintve a készülék hardveres és egyéb jellegű tudását, valamint a hozzácsatolt árcédulát, ezen semmi meglepő nincs.

A készülékre az első 24 órában 350 ezer előregisztráció érkezett, és az egészben az a bámulatos, hogy mindössze egyetlen online kereskedőnél, a JD.com-nál jöttek össze ezek a számok. A Honor 9 természetesen más kínai kereskedőknél is kapható lesz, és a későbbiekben a nemzetközi megjelenésre is számítani lehet.

A Honor 9 egyébként egy igen korrekt csúcsmobil lett. A 5.15 colos Full HD kijelzőjét a Kirin 960 processzor hajtja 4 vagy 6 GB mellett, a hátlapon pedig egy 20 és egy 12 megapixeles szenzorból álló duál kamerát találunk. További részleteket ebben a cikkben olvashatsz.

A mobil 64 GB-os változata 400 dolláros áron lesz kapható, míg a 128 GB-os kiszerelésért 440 dollárnak megfelelő jüant kell majd leszurkolni. A Honor 9 június 16-tól lesz megvásárolható Kínában.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid