Friss infók és képek az első duál kamerás Samsung mobilról

0

Bár a Samsung Galaxy C széria remek készülékeket foglal magában, eddig sajnos ezek a mobilok csak Ázsiában jelentek meg hivatalosan. Az egyik legújabb tag a Samsung Galaxy C10 lesz, ami a gyártó első duál kamerás mobilja. A készülék miden bizonnyal még a nyáron debütál, de már most sok fontos részletet lehet tudni róla.

Az Asia Business Daily nevű médiaorgánum arról adott hírt, hogy a Samsung China már javában teszteli a készüléket. A belsejében Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet fog dolgozni, nem kevesebb mint 6 GB RAM-mal összepárosítva.

A források azonban azt is hozzátették, hogy ha netán arra az időre nem lenne kész a Snapdragon chipset, vagy csak nem tudnak belőle eleget gyártani, akkor felhasználhatják a Samsung saját fejlesztésű Exynos 7872 lapkáját is, amelynek hatmagos processzora van.

Bizonyos pletykák szerint a Galaxy C10 duál kamerája egy normál, széles látószögű egységből, valamint egy másik, telefotó lencsével ellátott szenzorból áll majd, így lehetségessé válik az optikai zoom. A készülék megjelenítője 6 hüvelykes lesz, amelyen Full HD felbontáshoz elegendő pixel fog terpeszkedni, és természetesen AMOLED technológiát használ majd.

Kétféle tárhely opcióra számítunk, az egyik 64 GB-os, míg a másik 128 GB-os lesz. A Samsung Galaxy C10 energiaellátását egy manuálisan nem eltávolítható 4000 milliamperórás akkumulátor fogja szolgáltatni. Állítólag a készüléken lesz a Bixby-nek dedikált gomb is, amivel a Samsung vadonatúj személyi asszisztensét vezérelhetjük, erre engednek következtetni a legfrissebb kiszivárgott renderek is.

A telefon indulóára a 64 GB-os modell esetében helyi pénzből átkalkulálva olyan 515 dollár lesz.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid