Hatalmas mérföldkőhöz ért a Skype androidos kiadása

0

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Microsoft tulajdonában lévő kommunikációs platform, sokak kedvence, a Skype. Az alkalmazás Androidra fejlesztett változata eljutott a 8.0 verziószámhoz, PayPal támogatást, illetve különféle témákat kapott. A Skype ráadásul sokkal jobban működik együtt más alkalmazásokkal. A temérdek munka meghozta eredményét, az applikáció ugyanis hatalmas mérföldkövet ért el nemrégiben. 

Az alkalmazás népszerűsége vitathatatlan, ugyanis elérte az egymilliárd letöltést a Google Play Áruházban, ami valóban egy kolosszális eredmény. Az Android operációs rendszerre fejlesztett üzenetküldő applikáció első komolyabb mérföldköve a 100 milliós letöltés volt, amit még 2013 júliusában ért el. 2015 februárjában pedig már 500 milliónál tartott a redmondiak programja.

Anno 2011-ben a Microsoft nem kevesebb, mint 8.5 milliárd dollárt fizetett azért, hogy felvásárolja a Skype-ot az akkori tulajdonostól, az eBay-től. Összehasonlításképp a Nokia mobilos részlegének akvizíciója 7.9 milliárd dollárba került Bill Gates cégének. Ti egyébként használtok Skype-ot, és ha igen, mennyire vagytok vele elégedettek?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid