Hivatalos a Sony Xperia R1 és R1 Plus

0

A Sony bemutatott két mérsékelt árú okostelefont, az Xperia R1, valamint R1 Plus készülékeket. Kompakt méretű büdzsémobilokról van szó, amelyeket elsősorban az indiai piacra szánt a gyártó, bár azon sem lepődnénk meg, ha valamikor a jövőben más helyekre is eljutnának. 

Az Xperia R1 megjelenítője 5.2 colos, TFT LCD panelt használ, a felbontása pedig 720p. A telefon burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlet végzi a számításokat egy 2 GB-os memóriamodul társaságában. A belső tárhely kapacitása 16 GB, ami természetesen bővíthető microSD kártya révén.

A hátlapon egy 13 megapixeles kamera található, ami képes használni a Sony Predictive Hybrid autofókusz funkcióját, ennek köszönhetően a szenzor tudja követni az objektumokat, valamint előre kikövetkeztetni a mozgásukat a megnövelt fotóminőség érdekében.

A frontoldalon 8 megapixeles kamera felel az élmények megörökítéséért. A további említésre méltó specifikációk közé tartozik a 2620 milliamperórás akkumulátor, a duál SIM támogatás, az USB-C port megléte, az FM rádió, valamint az Android Nougat rendszer.

Az Xperia R1 Plus szinte teljesen megegyezik az R1-gyel, a különbség az, hogy 3 GB RAM-ot, valamint kétszeres belső tárhelyet kapott. Az Xperia R1 215 dollárnak megfelelő indiai valutáért kapható, míg az R1 Plus 245 dollárt kóstál. A készülékek ezüstben és fekete színben jelennek meg.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid