Határozatlan időre elhalasztották az LG új csúcsmobilját

0

Mostanában elég zavaros és nem éppen pozitív értesüléseket lehet hallani az LG mobilos üzletága kapcsán, és sajnos a legújabb hírek sem éppen szívderítőek. Egy dél-koreai médiaorgánum, a Chosun úgy tudja, hogy az LG határozatlan időre elhalasztotta az LG V60 ThinQ utódját. Mivel a G sorozatot már korábban elkaszálták, ez azt is jelentheti, hogy egy darabig nem dob piacra új csúcsmobilt a gyártó. 

A dél-korai gyártó a fejlesztés ideje alatt Rainbow kódnevet viselő készüléket még február vége előtt kellett volna, hogy alávesse az éles tesztelések folyamatának, amelyet egy márciusi piacra dobás követett volna. A vállalat azonban állítólag egy ideje már a kommunikációt is szünetelteti a helyi szolgáltatókkal a készülék megjelenését illetően. Bár az LG mostanában a feltekerhető kijelzős eszközével kerülhetett a reflektorfénybe, ez a telefon egy teljesen hagyományos kialakítású csúcsmobil lett volna.

A rajongók számára kétszeresen is rossz hír, hogy elhalasztották a telefont, mert az a híresztelések szerint Snapdragon 888 chipsettel és érintőtoll támogatással debütált volna, vélhetően LG V70 (ThinQ) néven. Nyilván a halasztás nem feltétlenül jelent kaszát, de azért az elmúlt időszak értesülései, pletykái nem sok okot adnak a bizakodásra.

Nagyon úgy tűnik, hogy az LG Mobile parkolópályára került, és nem tudni, hogy mikor rukkolnak elő megint új felsőkategóriás készülékkel. A különleges feltekerhető kijelzős telefon elvileg még bemutatkozik az év első felében, de a vállalat mobilos részlegének jövője így is elég kérdéses.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid