Havi 1500 Ft-ért ad majd a Google egy rakat prémium appot és játékot reklámok nélkül

0

Bár hivatalosan még nem jelentették be, néhány felhasználónál már megjelent a Google új előfizetéses szolgáltatása, ami egy csekély havidíjért cserébe egész sok előnyt kínál.

Az Apple Arcade nevű szolgáltatásához lesz hasonló a Google Play Pass, amely havi 4,99 dollárért, vagyis durván 1500 Ft-ért több száz fizetős Android alkalmazáshoz és játékhoz nyújt majd hozzáférést. És ez még nem minden, ugyanis eltűnnek a reklámok, és az appokon belüli fizetős extrákat is feloldják.

A Play Pass neve az év elején bukkant fel elsőként, de akkor még nem lehetett pontosan tudni, hogy mire szolgál majd. Most azonban már élesben folyik a tesztelés, kis számú felhasználó már hozzá is fér. A szolgáltatás egy 10 napos ingyenes próbával indul, utána pedig havonta kell fizetni, és természetesen később bármikor lemondható. Lesz családi csomag is, amellyel többen is hozzáférhetnek majd a fizetős tartalmakhoz.

Az Apple hasonló szolgáltatása, az Arcade szeptemberben indul, és a Play Pass startja is ekkortájt várható, ám első körben valószínűleg csak néhány országban lesz elérhető.

Forrás: Android Police

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid