Always On kijelzős (Xiaomi) Haylou RT3 okosóra leárazva a Cafago oldalán

0

A Cafago webáruháza most akciós áron kínálja a Xiaomi alá tartozó Haylou Solar Plus RT3 okosórát, amely egyebek mellett vízálló kialakítással, Bluetooth-telefonálással, korrekt üzemidővel, a jól megszokott egészségkövetés funkciókkal, AMOLED megjelenítővel és széleskörű kompatibilitással igyekszik kielégíteni a mindennapi felhasználói igényeket.

  • A Haylou Solar Plus RT3 okosóra most mindössze 48,12 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 17 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!
  • Az ár a kiírás szerint már tartalmazza az áfát, de a terméket kínai raktárról küldik, így előfordulhat, hogy megvámolják, ami jelenthet némi plusz költséget. A “Duty Free Shipping” szállítási mód azonban vámmentes az ígéretek szerint. Fizetni mindenképpen PayPallel érdemes külföldi oldalakon, ez védelmet nyújt!

A Haylou Solar Plus RT3 okosóra 1,43 hüvelykes, “Always On Display” funkcióval kiegészített AMOLED megjelenítővel rendelkezik, amelyen 466 x 466 pixel sorakozik. Az alkalmazott technológiának köszönhetően élénk színekre, végtelen betekintési szögekre és kontrasztarányra lehet számítani.

Always On Display (állandóan bekapcsolt kijelző) mód:

A testreszabhatóság nem is kérdés, mert az óra mellé fejlesztett alkalmazásból száznál is több számlapot tölthetünk le a készülékre.

A külső borítás megfelel az IP68 besorolás követelményeinek, így az órát akkor sem kell levenni, amikor fürdünk, vagy elered az eső.

A Haylou Solar Plus RT3 nagy segítséget jelenthet az aktív életet élő felhasználók számára. Biztosítja a folyamatos véroxigénszint-mérés, a 24 órás pulzusmérés, az alvásmonitorozás, a stressz-szint mérés és a lépésszámlálás lehetőségét. A jövendőbeli tulajdonos 105 sport üzemmód révén teheti hatékonyabbá edzéseit.

A készülékből természetesen akkor hozhatjuk ki a legtöbbet, ha párosítjuk egy okostelefonnal vagy táblagéppel, ehhez a technológiai feltételeket a beépített Bluetooth 5.2 modem biztosítja. Az okosóra kompatibilis minden legalább Android 6.0 vagy iOS 11, vagy újabb operációs rendszert futtató eszközzel. A Solar Plus RT3 nem csupán az értesítéseket jelzi, vagy a szöveges üzeneteket, de a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően indítani és fogadni is tudjuk a hívásokat.

A Haylou Solar Plus RT3 belsejébe 280 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, amely a bekapcsolt, folyamatos pulzusmérés mellett nagyjából 7 napos üzemidőt biztosít, amennyiben megelégszünk az alapvető funkciókkal, úgy akár 20 napig is üzemelhet az óra, egyetlen feltöltéssel.

A Haylou Solar Plus RT3 okosóra most mindössze 48,12 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 17 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Az ár a kiírás szerint már tartalmazza az áfát, de a terméket kínai raktárról küldik, így előfordulhat, hogy megvámolják, ami jelenthet némi plusz költséget. A “Duty Free Shipping” szállítási mód azonban vámmentes az ígéretek szerint. Fizetni mindenképpen PayPallel érdemes külföldi oldalakon, ez védelmet nyújt!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid