Házikedvenc témájú kiárusítás a Geekmaxi oldalán

0

Azok, akik elnyerték egy kutya vagy egy macska bizalmát, tudják jól, hogy a kis kedvencek nem csupán háziállatok, hanem családtagok. A Geekmaxi legújabb kiárusítása ennek a köteléknek tiszteleg rengeteg olyan eszközzel, amellyel megkönnyíthetjük a lakásban tartott kis kedvenceink, illetve a saját magunk életét.

A házi kedvenceknek dedikált kiárusításban rengeteg hasznos készüléket lehet most a szokottnál olcsóbban beszerezni. Az egyik legérdekesebb masina a Furbulus automatikus macskaalom, de számos további gondozással, tisztítással, játékkal és tanulással kapcsolatos eszköz van a Geekmaxi aktuális promóciójának választékában.

A kiárusítás teljes kínálatát az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

Ahogyan lenni szokott, most is van néhány kiemelt ajánlat, amelyekre a webáruház munkatársai szeretnék felhívni a figyelmet. Most ezek következnek!

4 kiemelt akciós kütyü

Furbulus automatikus macskaalom most 369 eurós, vagyis nagyjából 145 200 forintos áron rendelhető a P9LJV5JV kuponnal. Automatizált tisztítás, csomagolás és lezárás, beépített védelmi rendszer, amely megakadályozza a cicák sérülését, 60 literes tágas belső tér, 6 literes hulladékgyűjtő fiók, applikációs távvezérlés, csendes működés és szagtalanító funkció.

JIGOO P300 állatgondozó szett most mindössze 85 eurós, vagyis nagyjából 33 500 forintos áron rendelhető a Qr5vadNX kuponnal. Ezen a 11 az egyben szetten nincs mit túlságosan magyarázni: a segítségével a kutyák és a macskák szőrét, bundáját is gondozhatod. A porgyűjtő, vagy inkább jobban mondva a szőrgyűjtő tartály négy literes.

Narwal Freo X Plus robotporszívó most mindössze 279 eurós, vagyis nagyjából 109 800 forintos áron rendelhető a GMXFreoXPlus kuponnal. 7800 Pa szívóerő, három lézeres navigációs rendszer, 71 decibeles alacsony zajkibocsátás, felmosás funkció, egy literes portartály, akár 210 perces üzemidő.

Ultenic MC1 robotporszívó most mindössze 610 eurós, vagyis nagyjából 240 100 forintos áron rendelhető az AL32M6R4 kuponnal. Automatikus ürítés, automatikus mosás és belső szárítás, 5000 Pa szívóerő, kettős forgó mop, LDS navigáció, applikációs vezérlés.


Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid