6 GB RAM-mal és vezetéknélküli gyorstöltéssel jön az Allcall Mix 2

0

Manapság szinte minden valamirevaló gyártónak megvan a maga a “keret nélküli” kijelzővel ellátott telefonja, sőt, a 18:9 képarányú készülékek az alsóbb árkategóriában is elkezdtek hódítani. Az AllCall Mix 2 egy kevésbé ismert cég terméke, ennek ellenére az előállításért felelős manufaktúra rengeteg mindent belepakolt a telefon belsejébe.

Kapunk egy 5.99 colos, 18:9 képarányú, az előlapot szinte teljesen elfoglaló kijelzőt, amely mögött egy vadonatúj MediaTek Helio P23 CPU ketyeg. A rendszermemória nem kevesebb, mint 6 GB, a belső tárhely pedig 128 GB, ami szintén bőségesnek mondható. Arcfelismerő rendszer, valamint gyors, 10W-os vezetéknélküli töltés teszi teljessé a mobil erényeinek listáját.

Mivel az AllCall Mix 2 ez egyik legújabb MediaTek lapkát kapja, képes boldogulni a leggyorsabb LPDDR4X RAM modulokkal. A Helio P23 egy 16 nanométeres csíkszélességű chipset, melyben nyolc Cortex-A53 mag duruzsol akár 2.5 GHz-es órajelen, miközben a grafikus számításokért egy Mali-G71MP2 GPU felel.

Az előző generációhoz képest durván 10 százalékos teljesítménynövekedéssel, valamint 15 százalékkal nagyobb energiahatékonysággal lehet számolni. Az imént említett egyébként méretes belső tárhelyet pedig tovább lehet bővíteni egy akár 256 GB-os microSD kártyával, ha úgy kívánja a szükség.

További infók a mobilról a gyártó hivatalos weboldalán.

AllCall

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid