Hiánypótló újítást kap a TikTok

0

Amennyiben a cél rövid, 60 másodperces videós tartalmak megosztása, a TikTok egy megkerülhetetlen név, jelenleg ugyanis ez a legnagyobb közösségi média platform, amely rövid mozgóképes felvételek publikálását teszi lehetővé. Sok esetben azonban egyetlen perc kevés lehet arra, hogy elmondjuk, amit szeretnénk, erre szerencsére a TikTok fejlesztői is rájöttek, és hamarosan lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hosszabb videókban gondolkodhassanak.

A TikTok termékmenedzsere, Drew Kirchoff jelentette be egy hivatalos közleményben, hogy hamarosan már nem kell beérni a rövid, egy perces időtartammal, ugyanis akár három perces videókat is készíthetnek majd a szolgáltatás felhasználói. Az ötlet nem teljesen tőlük származik, állítólag a felhasználók keresték fel az üzemeltetőket, mert szerintük több időre van szükségük ahhoz, hogy valóban életre keltsék az általuk közzétett tartalmakat.

Ha lenne opció hosszabb videók készítésére, az mégiscsak jobb volna, mint több részre vágni az adott felvételt, és minduntalan arra figyelmeztetni a nézőket, hogy ne felejtsék el megnézni a következő részt is – állították azok a felhasználók, akik kérésükkel a közösségi platform kapcsolattartói elé járultak.

A szóban forgó tartalomgyártók megkeresései nem találtak süket fülekre, és már egy ideje tesztelik is a hosszabb videók funkcióját, amelyet hamarosan minden felhasználó számára elérhetővé tesznek. Természetesen nem puszta szívjóságból hallgattak a felhasználókra, a TikTok üzleti szempontokat is figyelembe vett.

Ha egy felhasználó hosszabb anyagokat készíthet, akkor az azt jelenti majd, hogy a nézők is hosszabban nézik a videókat, és lényegében ez csak elősegíti a platform fejlesztőinek célját, ami nem egyéb, mint az irántuk való elkötelezettség további fokozása. Egyelőre nem tudni, hogy mikor vezetik be globálisan az új funkciót, de vélhetően már nem kell sokat várni a hosszabb TikTok videók megérkezésére.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid